2015 ile Rengârenk Kıyafetler

Moda

1 Mart 2015 yazan BaTTy

Bir önceki yazımızda, kadın modasında 2015 modasında renklerden bahsetmiştik. Bu makalemizde, bu konu hakkında biraz daha detaya inmek istedik. Kadın renkleri 2015 ile detaylı makalemiz;

 

2015 yılı kadın modasında, renk konusunda tasarımcıların ve üretici firmaların çok daha deneysel yaklaşımlarda bulunduklarını söylemek mümkün. Gece kıyafetlerinde bahsettiğimiz gibi parlak renkler bu sene oldukça tercih edilmekte. Altın sarısı, ayakkabılardan sonra kıyafetlerde de etkisini hissettirmeye başladı. Bunun yanında, vişneçürüğü, paslı demir renginde dikilen kıyafetler hem renk hem de tasarım açısından oldukça cesaret isteyen içeriklere sahipler.

 

Kadın takım elbise modellerinde, 2015 kadın renkleri, kesim ve tasarımlarda olduğu gibi maskülen tarza yakın bir duruş sergilese de erkek modasına göre daha fazla renk seçeneğini her koşulda önümüze seriyor. Bu sene, kadın geceliklerinde ise pastel tonların hâkim olduğunu görüyoruz. Klasik gecelik renkleri unutulmasa da, şıklığı her alana yansıtmak isteyen tasarımcılar sanırım gecelik alanına da el attılar. Daha önce de söylediğimiz gibi, rengârenk bir yaz bizleri bekliyor olacak.

Yorumlar (0)

siz ne düşünüyorsunuz?