2015 Gelinlik İç Çamaşırı Modelleri

Moda

15 Şubat 2015 yazan BaTTy

Evlilik ve gelinlik giymek hemen her kadının rüyalarını süslemektedir.

 

O büyük gün geldiğinde ise onca koşuşturmanın arasında unutulacak bazı detaylar muhakkak ki olacaktır. İşte o detaylardan biri konusunda sizlere yardımcı olmak için 2015 gelinlik iç çamaşırı modelleri ile karşınızdayız.

 

Gelinlik iç çamaşırı seçimi gözden atlansa da oldukça önemli bir detaydır. Her şeyden önce seçtiğiniz gelinlik ile uyumlu bir iç çamaşırı seçmek kıyafetinizin tam anlamıyla tamamlanmasını ve kendinizi daha özel hissetmenizi sağlamaktadır. 2015 gelinlik iç çamaşırı kreasyonları da bu durumu tamamlamak için oldukça zengin çeşitler ile karşımızda durmakta.

 
Giyim tasarımlarından kendini iyiden iyiye belli eden rahatlık unsuru gelinli iç çamaşırlarında da göze çarpmakta. Hareket olanağını kısıtlayan gelinliğin içine yine dar bir iç çamaşırı seçimi yapmak sizi iyice zorlayabilir. Yine de bu en mutlu gününüzde seçim tamamen size kalmış. Klasik modeller, jartiyer takımları, kombinezonlar ile tamamlanan takımlar ve gecelik tipi iç çamaşırları ile hayatınızın en özel günü ve gecesi için kendinize uygun iç giyimi seçmek sizin elinizdedir.

Yorumlar (0)

siz ne düşünüyorsunuz?